Thursday, 10 March 2011

Mexico Desember/Januar 2010/2011

Einar med El Penon i bakgrunnen
Mexico og Valle de Bravo rett utenfor Mexico City er et fantastisk sted å lære seg å fly konkuranse. Med Ronny Helgesen fra Termikk&Rotor som instruktør får man mange gode tips og råd. Man lærer å fly i gruppe og se hverandre, som Ronny sier "vi tar på oss termikk-brillene".


Jeg reiste ned 26. desember og ble helt til 23. januar. I denne perioden fløy vi oppgaver på mellom 15km og 60km hver eneste dag. Ordentlig intensiv treningsleir!

Fra Mesad og hjem
Nå begynner det å bli en stund siden, men enkelte minner sitter godt igjen. Tequila-kvelden må være det minnet som har klistra seg best fast til hjernen. Vi satte en ca 55km lang oppgave med landing hos en lokal pilot med ett ganske orginalt hus. Flyinga var fantastisk! Vi fløy først ut til La Pila, som er en gammel vulkan som ligger ute på slettene. Tilbake fløy vi via Tre Konger, og Cerra Gordo. Fra Cerra Gordo og til turnpointet Ramon (Litt forbi der Manuel, den lokale piloten bor) hadde vi fint konvergens-løft. Her snudde vi og fløy tilbake til La Casa for så fly tilbake igjen og lande hos Manuel. Alt i ett skli strekk!!!
Men vi hadde visst bare så vidt begynt. Så fort vi landa kom Manuel med kald øl som ble konsumert mens vi pakka vingene.
Daniel over Valle de Bravo
Da vingene var pakka var det på tide med ny øl og omvisning i huset Manuel bor i. Huset har en ganske spesiell utforming, det ser ut som huset er inni en diger tre-stamme!!! Mye artige og egen-mekka løsninger! Desverre så har jeg ingen gode bilder fra huset...
Etter omvisninga satt vi oss til bords, ny øl. Plutselig var maten klar, Grilla taco's! ORDENTLIGE taco's!!! Nam nam nam.
Etter all tacoen kom tidenes runde med den ene gode tequilaen etter den andre. Og dette var GOD tequila!

Gutta på landinga ved Tanken

Det er vel egentlig ikke så mye mer å si enn at det hele tok ganske av etterhvert og vi ble nok rimelig børst hele gjengen. På en eller annen måte kom vi oss tilbake igjen til byen! Hmmmm, underlig hvordan ting har en tendens til å løse seg ;)

No comments :

Post a Comment